Eesti rahvuskoondis lõpetas hooaja võidukalt! (loe kapten Lepiku kommentaari)

Meeskonna kapten Sander Lepik oli ka Eesti edukaim väravakütt 5 väravaga.

Eesti rannajalgpallikoondis mängis lõppenud nädalavahetusel Pärnu rannas kaks ametliku kohtumist Läti rahvuskoondisega ja võitis mõlemad kohtumised! Need mängud olid tänu maailmas möllavale pandeemiale rahvuskoondised ainsad selle aasta mängud.

Peatreener Aleksei Galkini jaoks olid need mängud tema esimesed ametlikud kohtumised rahvuskoondise eesotsas ja kahest mängust kaks võitu on väga hea algus sellel ametipostil.

Kui laupäeval võitis Eesti tulemusega 7:3 , siis pühapäeval olid lätlased tahtmist täis revanši võtta ja vastupanu kuni mängu lõpuni oli palju suurem. Mängu normaal-ja lisaaeg lõppesid viigiliselt 3:3 ja mängu saatuse otsustasid penaltid. Penalti löömist alustas Henry Remmelgas kindla väravaga. Lätlased omakorda aga lõid oma esimese penalti väravaposti. Teisena lööma läinud Edwin Stüf põrutas alla nurka aga meetri võrra väravast mööda. Teise Läti koondise mängija löögi aga tõrjus Roland Rink. Kolmandat lööki läks Eesti poolt sooritama Kevin Sooaluste, kes kindlalt ka väravavõrku sahistas ja Eestile võidu tõi. Võidumängus lõi kõik 3 Eesti väravat meeskonna kapten Sander Lepik!

Kapten Sander Lepik võttis need kaks mängupäeva kokku järgmiselt: “Esimesel päeval oli mäng meil veidi enesekindlam, suutsime palli paremini hoida. Vastased tulid kaitsest välja ja suutsime olukordi tekitada. Kuigi palju jäi löömata, siis selge võit meile,” “Teisel päeval oli kõvem tuul. Me ei suutnud ise taga nii kindlad olla, mäng oli rabe ja läks edasi-tagasi jooksmiseks. Aga kokkuvõttes olid poisid tublid, kes kohal olid, meil oli mitmeid puudujaid vigastuste ja muu tõttu. Kõik näitasid sisu ja ma arvan, et kaks võitu kahest mängust on okei tulemus.”

MÄNGUDE TULEMUSED

EESTI – LÄTI 7:3
väravalööjad: Rauno Nõmmiko 3, Sander Lepik 2, Edwin Stüf 2 – Taulavičus, Rimkus, Sooaluste (ov)

LÄTI – EESTI 3:3 la.0:0 pen.0:2
väravalööjad:Taulavicus, Žuburs, Rimkus – Lepik 3 + penaltid lõid Eesti poolelt võrku Henry Remmelgas ja võidu penalti Kevin Sooaluste

Eesti koondise peatreener Aleksei Galkini valik Eesti võidumängudes oli

Väravavahid:
Roland Rink – BSC Thunder Arvutitark
Kaspar Kotter – SK Augur Enemat

Mängijad:
Rauno Nõmmiko – SK Augur Enemat
Sander Lepik – SK Augur Enemat
Kristian Marmor – SK Augur Enemat
Edwin Stüf – BSC Thunder Arvutitark
Erol Kigaste – BSC Thunder Arvutitark
Gregor Sedrik – BSC Thunder Arvutitark
Henry Remmelgas – BSC Thunder Arvutitark
Kevin Sooaluste – BSC Thunder Arvutitark
Priit Mäeorg – Nõmme BSC OlyBet
Indrek Palm – Nõmme BSC OlyBet

TÄNUD KÕIGILE FÄNNIDELE, TOETAJATELE, KOONDISE MÄNGIJATELE JA KÕIKIDELE ABILISTELE, KES SEL SUUREPÄRASEL RANNAJALGPALLIHOOAJAL ABIKS OLID!

Uus hooaeg on juba ettevalmistamisel!

Share this post