2019.aasta EESTI PARIMA RANNAJALGPALLURI NOMINENDID ON…

15.detsembril kuulutatakse Estonia kontserdisaalis pidulikul JalgpalliGalal välja 2019.aasta EESTI PARIM RANNAJALGPALLUR!

Eesti Rannajalgpalli Liit seadis traditsiooniliselt üles neli nominenti, kes sel hooajal olid rannajalgpalliväljakutel silmapaistvad, edukad ning oma meeskonna jaoks asendamatud.

Igal aasta on nominentide väljavalimine keeruline ülesanne, kuna häid mängijaid, kes vääriksid esiletõstmist on igas meeskonnas. Sel aastal jäid sõelale kahe Eesti edukaima meeskonna BSC Thunder/Häckeri ja SK Augur/Enemati mängumehed, kes aitasid oma meeskonnad tähtsate võidukarikateni.

TEIE EES on Eesti 2019.AASTA PARIMA RANNAJALGPALLURI NOMINENDID! (Mehed on reastatud tähestikulises järjekorras)

Sander LEPIKmeeskond SK Augur/ Enemat

SANDER LEPIK tegi suurepärase hooaja nii oma klubi Auguri, kui ka rahvuskoondise ründajana. Mees oli 14.tabamusega Eesti rannajalgpalli Meistriliiga edukaim väravakütt (jagas esikohta koos Rando Randiga). Eesti rahvuskoondist esindades lõi mees Euroliiga finaalturniiril 7 väravat, millega oli B-divisioni rahvuskoondiste seas parim väravakütt.
Lepiku meeskond SK Augur/Enemat võitis sel hooajal nii Superkarika, kui ka Eesti Karikavõistlused ning Eesti Meistriliigas saavutati hõbemedalid.

Rasmus MUNSKINDmeeskond SK Augur/ Enemat

RASMUS MUNSKIND valiti 2019.aasta Eesti rannajalgpalli Meistriliiga väärtuslikumaks mängijaks. Mees on tõusnud nii oma klubi SK Augur/Enemati, kui ka rahvuskoondise üheks põhitegijaks. Eesti Meistriliiga väravaküttide edetabelis lõpetas hooaja esikolmikus 13.tabamusega.
Munskindi meeskond SK Augur/Enemat võitis sel hooajal nii Superkarika, kui ka Eesti Karikavõistlused ning Eesti Meistriliigas saavutati hõbemedalid.

Roland RINK meeskond BSC Thunder/Häcker

ROLAND RINK valiti 2019.aasta Eesti rannajalgpalli Meistriliiga parimaks väravavahiks. Meistriliiga väravavahtidest suurima arengu sel aastal teinud BSC Thunder/Häcker kapten oli kindlus ise ning oli Meistritiitli võitmises üks peaarhitekte. Rink lasi Meistriliigas enda seljataha kõige vähem väravaid ja hoidis ka finaalmängus värava puutumatuna.
Rinki meeskond BSC Thunder/Häcker võitis Eesti Meistriliiga põhihooaja ja finaalturniiril mängiti ennast esmakordselt Eesti rannajalgpallimeistriks!

Edwin STÜFmeeskond BSC Thunder/Häcker

EDWIN STÜF tegi suurepärase hooaja ning mängis oma meeskonna BSC Thunder/ Häckeri ajaloo esimese Meistritiitli võitmises võtmerolli. Mees oli 10-ne tabamusega oma meeskonna põhihooaja parim väravakütt ja eriti kindlalt tegutses mees just tähtsates mängudes.
Stüfi meeskond BSC Thunder/Häcker võitis Eesti Meistriliiga põhihooaja ja finaalturniiril mängiti ennast esmakordselt Eesti rannajalgpallimeistriks!

Eesti aasta parima rannajalgpalluri valivad:
🔹 Meistriliiga meeskondade kaptenid
🔹 Meistriliiga kohtunikud
🔹 Eesti Rannajalgpalli Liidu nelja liikmeline komisjon
🔹 Rannajalgpalli fännid läbi rannajalgpall.ee kodulehe hääletuse SIIN
(hääletus on ALANUD! ja kestab kuni 11.detsembri õhtuni)

Eesti aasta parimad rannajalgpallurid (2009-2018)

🏆 Rando Rand (2018)
🏆 Ervin Stüf (2017)
🏆 Aleksei Galkin (2016)
🏆 Markus Lukk (2015)
🏆 Kristian Marmor (2014)
🏆 Kristian Marmor (2013)
🏆 Indrek Siska (2012)
🏆 Rando Rand (2011)
🏆 Marek Markson (2010)
🏆 Marek Markson (2009)

Share this post